Sammenlign mobiltelefon tilbud

Find et godt tilbud til din nye mobiltelefon uden abonnement

sammenlign

Kun Mobilabonnement

sim-header

sammenlign

mobiltelefoner

iPhone_11_Black_Hero_Rosette_Vertical_US-EN_PRINT_0

Populære telefoner

Shop efter producent

Ofte Stillede Spørgsmål

Uanset hvilken mobiltelefon tilbud du leder efter, vil vores sammenlignings service hjælpe dig med at finde den rette mobiltelefon der passer til dit behov.

Når du sammenligner mobiltelefon tilbud hos Komparison, kan du både søge og filtrere for nøjagtigt den mobiltelefon du ønsker. Her er nogle filtre til at hjælpe dig med sammenligne:

→ Søg eller vælg mobiltelefon modeler
→ Shop efter producent
→ Shop efter udbyder
→ Vælg størrelse
→ Vælg farve
→ Sorter priser
→ Vælg stand

Når du har filtreret efter dit behov, vil du blive præsenteret med de bedste mobiltelefon tilbud. Hvor du kan sammenligne features og derefter beslutte dig for hvilken mobiltelefon du vil gå med.

→ De fleste af os har prøvet at købe en ny mobiltelefon, der havde mere plads end hvad man havde behov for. Den nemmeste måde at sparer flere 100 kr. på er at finde ud, hvor meget plads du har behov for. Dette kan du blandt andet gøre ved at tjekke, hvor meget plads du har opbrugt på din gamle mobiltelefon.

→ Få penge for din gamle mobiltelefon: der findes en række af virksomheder som køber gamle mobiltelefoner med formål om at forbedre dens kvalitet og videresælge dem til deres kunder.

→ Tjek udbyderen: sørg for at du ikke køber en mobiltelefon til overpris, dette kan du blandt andet gøre med vores sammenlignings service. Vi har set mange tilfælde hvor nogle udbydere sælger mobiltelefoner til priser der ligger over markedspriserne. 

For at kunne købe mobiltelefoner med sim kort, kræver det at du er en eksisterende kunde hos det pågældende mobilselskab, dette skyldes at de tilbyder gide tilbud som ofte ikke kan sammenlignes med mobiltelefon tilbud uden abonnement.

Vi har derfor valgt ikke at indkludere mobiltelefoner med sim kort i vores sammelignings service, men du kan derimod sammenligne mobilabonnementer hos Komparison.   

De fleste udbydere tilbyder mobiltelefoner, der kan købes på afbetaling. Dog vil de fleste udbyder have et krav på hvor meget mobiltelefonen minimum skal koste før dette kan lade sig gøre.

Når det kommer til vælg af din næste mobiltelefon er der nogle forskellige ting du bør overveje. Du bør overveje følgende før du vælge din næste mobiltelefon:

→ Budget
→ Størrelse
→ Lagerkapaciteten til din mobiltelefon
→ RAM og processor
→ Valg af operativsystem
→ Din foretrukne interface type
→ Batteriets levetid (som bør passer til dine daglige behov.)
→ Kamera kvalitet

Når du har overvejet disse forskellige ting, så du klar til at vælge hvilken mobiltelefon du skal købe for at dække dit behov.

Der kan være flere grunde til at man bør købe en mobiltelefon uden abonnement. Her er en liste på nogle af dem:

→ Dit mobilselskab tilbyder ikke telefonen.

→ Du binder dig ikke til et bestemt mobilselskab

→ Du kan købe den på afbetaling uden at binde dig til et selskabet

→ Du har allerede en telefon, men ønsker at opgradere til et nyere model.

→ Du tager ofte på business rejser og har derfor brug for en rejse telefon.

Du kan købe en brugt telefon til billigere pris

Alt i alt har man mere frihed, hvis man køber en mobiltelefon hos en elektronisk udbyder frem for et mobilselskab, dette gælder både, hvis du betaler kontant eller afbetaler.

Abonner på vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nye opdateringer på din e-mail

Tilmed dig til vores nyhedbrev

Få de bedste tilbud og tips sendt direkte til din inboks