Hvordan sletter man en playliste på Spotify?

Komparison

Hvis du har brugt Spotify i flere år, har du måske en masse playlister ligene på kontoen, som du ikke længere lytter til, da den musikken, du plejede at lytte, har udviklet sig igennem årenene.

At slette en playliste er heldigvis ligeså nemt som at lave en ny playliste. Trinene er relativ ligetil, uanset hvilken platform du befinder dig på, og sletningen vil gælde på tværs af alle enheder, hvor du er logget på. Så hvis du sletter en playliste på mobilen, vil den også blive slettet på computeren.

Hvordan sletter man en playliste på Spotify (Android & iPhone)

1

Tryk på “Dit bibliotek”

Åben Spotify appen på din Android eller iPhone, tryk derefter på bibliotek som er placeret i bunden af skærmen og vælg derefter den playliste du ønsker at slette.

2

Tryk på (ᐧᐧᐧ) ikon

Efter at have valgt en playliste skal du trykke (ᐧᐧᐧ) ikonet. Når du har trykket ikonet burde der pop en liste op med forskellige valgmuligheder.

3

Tryk på “Slet playliste”

Hvis du ruller lidt ned vil der være en valgmulighed som hedder “Slet Playliste”. Når trykker på valgmuligheden vil din playliste straks blive slettet.

Hvordan sletter man en playliste på Spotify (PC & Mac)

1

Klik på "Your Library"

Åben Spoitfy appen på din PC eller Mac. Når du har åbenet appen skal du vælge den playliste du ønsker at slette, dette du kan gøre på to måder.Du kan enten vælge en playlist ved at klikke på navnet på playlisten i venstre sidebjælke ellers kan du klikke på “Your Library” og klikke på den playliste du ønsker at slette.

2

Klik på (ᐧᐧᐧ) ikon

Når du er inden på playlisten skal du klikke på ikonet med de 3 prikker for at pop en liste med forskellige valgmuligheder på skærmen.

3

Klik på “Delete”

Klik på “Delete” som er den sjette valgmulighed på listen. Når du har klikket på “Delete” vil der pop et ny vindue op som bede dig om at klikke på “Delete” igen.

Hvordan gendanner man en slettet playliste på Spotify?

Hvis du indenfor 90 dage fortryder at slette en playliste på Spotify kan du ved at følge disse trin få gendannet din playliste.

1

Åben Spotify i din browser

Åben Spotify i din browser, klik derefter på “Log På” knappen som er placeret øverst i højre hjørne.

2

Klik på din profil

Når du logget på skal du klikke på din profil og derfeter klikke på “Konto” som er den første valgmulighed i dropdown menuen.

4

Klik på “Gendan playlister”

Når du har klikket “Konto” vil et ny vindue med konto indstillinger blive åbnet op i et ny vindue på din browser. I venstre sidebjælke er der nogle forskellige valgmuligheder. For at gendanne din playliste skal du klikke på “Gendan playlister” som er den syvende valgmulighed.

5

Klik på “Gendan”

Klik på “Gendan” ved siden af den playliste som du ønsker at gendanne. Når du gjordt det vil din playliste automatisk være tilbage i din bibliotek.