Hvordan laver man en playliste på Spotify?

Komparison

Ved at oprette en playliste får muligheden for at tilføje alle dine ynglingsange i en playliste så du ikke behøver at bruge tid på at søge efter hvert enkelt sang du ønsker at lytte til, men i stedet bare kan afspille din ynglingssang med bare et klik (Hvis du har Spotify Premium).

Hvordan laver man en playliste på Spotify (Android & iPhone)

1

Tryk på “Dit bibliotek”

Åben Spotify appen på Android eller iPhone og tryk på “Dit bibliotek”. Som er placeret i bunden.

2

Tryk på (+) ikon

For at oprette en playliste skal du trykke på + ikonet som er placeret i øverst i højre hjørne af skærmen.

3

Giv din playslite en title

Når du har trykket på + ikonet vil du blive bedt om at give din playliste en title, indtast titlen på din nye playliste og tryk derefter på “Opret” knappen.

4

Tilføj sange til din playliste

Når din playliste er blevet oprette kan du ved at trykke på “Tilføj sange”, indtast en title på en sang i søgefeltet og trykke på + ikonet ved siden af sangen for at få den tilføjet din nye playliste.

5

Redigere din playlist

Hvis du ønsker at redigere din playliste skal du trykke på (ᐧᐧᐧ) ikonet. Når du har klikket på ikonet vil der pop en liste op med følgende valgmuligheder.

  • Tilføj sange
  • Download musik
  • Redigere din playlist (f.eks. Ændre billede og navn)
  • Gør din playlist privat
  • Fjerne en profil
  • Slet din playliste
  • Tilføje din playliste til kø
  • Inviter til fælles

Hvordan laver man en playliste på Spotify (PC & Mac)

1

Klik på “Create playlist”

Åben Spotify appen på din PC eller Mac og klik derefter på “Create playliste” som er placeret øverst på venstre side af skærmen.

2

Ændre navn og billede

Når du har klikket på “Create playlist” vil Spotify automatisk oprette en ny playliste som vil hedde My Playlist efterfulgt af et # og et number. For at ændre titlen på din playliste skal du klikke på selve titlen.

3

Indtast title og upload billede

Når du har klikket på titlen vil der pop et vindue op på din skærmen som vil give dig muligheden for at ændre titlen, tilføje en beskrivelse og uploade et billede. Når du har fortaget dig dine ændring skal du klikke “Save” knappen.

5

Tilføj sange

Hvis du ønsker at tilføje en sang med det samme kan du i søgefeltet indtaste titlen og derefter klikke på “Add” som er ved siden af sangen. Hvis du ikke ved hvilken sang du ønsker at tilføje til din playliste kan du klikke på (X) og få anbefalinger på sange som du kan tilføje til din playliste. Da Spotify ikke har nok data på din lyttevaner vil disse anbefalinger være baseret på titlen på din playliste.