Hvordan laver man en fælles playliste på Spotify?

Komparison

Vi har alle prøvet at hænge ud med en gruppe venner, hvor der ofte er den ene ven, der altid vil styrer musikken.

Bare rolig, fordi i denne guide vil vi vise dig, hvordan man laver en fælles playliste på Spotify, hvor i alle kan tilføje jeres egne ynglingssange som skiftevis afspilles.

Udover det vil i også kunne lære hinandens musiksmag bedre at kende og opdage nye sange som man  kan tilføje til sin egen personlig playliste.

Hvordan laver man en fælles playliste på Spotify (Android & iPhone)

Man kan lave en fælles playliste på både mobiltelefonen eller computeren og behøver ikke at have en Spotify Premium konto.

1

Tryk på “Dit bibliotek”

Åben Spotify appen på Android eller iPhone og tryk på “Dit bibliotek” som er placeret i navigationsmenuen som er i bunden af skærmen.

2

Tryk på (+) ikon

Tryk på + ikonet som er placeret øverst i højre hjørne af skærmen for at lave en ny playliste.

3

Giv din fælles playliste en titel

Når du har klikket på + ikonet vil der pop et vindue op som vil bede dig om at indtaste en titel til din playliste. Når du har indtastet titlen på din playliste skal du klikke på “Opret”.

4

Tilføj brugere til din fælles playliste

For at kunne tilføje brugere til din playliste skal du trykke på ikonet der ligner et hoved og skulder med et plus foran.

5

Del linket

Når du har trykket på ikonet vil der pop et vindue op som giver dig muligeheden for at invitere brugere til din playliste direkte via de følende platforme:

  • WhatsApp
  • Instagram
  • Instagram Direct
  • Messenger
  • Facebook Nyhedsfeed
  • Facebook Historier
  • Snapchat
  • Meddelse

Hvis du ikke har muligheden for at invitere brugere til din playliste via de følgende plamforme så du kan du istedet invitere dem ved at dele et link som du kan kopi ved at klikke på “Kopiér link”. Vær opmærksom på at linket kun fungere i 24 timer.

Hvordan laver man en fælles playliste på Spotify (PC & Mac)

1

Klik på “Create playlist”

Åben Spotify appen på din PC eller Mac og klik derefter på “Create playliste” som er placeret øverst på venstre side af skærmen.

2

Ændre titel og upload billede

Hvis du klikker på den autogeneret title som hedder “My Playlist” efterfulgt af # og et nummer kan du både skifte titlen på din playlist, tilføj en kort beskrivelse af din playliste og tiføje et billede.

3

Tilføj brugere til din playliste

Den eneste måde du kan dele din playliste på med en PC eller Mac er ved at dele et invitationslinket som du kan få ved at klikke på ikonet med et hoved, skulder og et plus.