Hvordan afmelder man Spotify Premium?

Komparison

Som Spotify Premium brugere vil der komme et tidspunkt, hvor du vil afmelde dit Spotify Premium abonnement.

Måske har du efter en dårlig oplevelse på Spotify besluttet dig for at skifte over til en ny musiktjeneste eller måske synes du ikke længere at Spotify Premium er det værd.

Uanset årsagen vil vi i denne guide vise dig hvordan man afmeleder sit Spotify Premium abonnement med en computer eller mobiltelefon.

1

Åben Spotify i din browser

Det første du skal gøre er at åbne Spotify i din browser og logge ind på din Spotify konto, dette kan du gøre på din mobiltelefon eller computer.

2

Klik på din profil øverst i højre hjørne

Øverst i højre hjørne er der en dropdown menu ved siden af “Profil” som du skal klikke på.

3

Klik på konto

Når dropdown menuen er dukket op skal du vælge “Konto”.

4

Klik på tilgængelige abonnementer

Når du har klikket på konto vil du blive navigeret over til en ny side. Hvis du ruller lidt ned så vil der i venste side være en menu med forskellige valgmuligheder. Her skal du vælge “Tilgængelig abonnement”.

5

Rull ned til bunden

Når du klikker på “Tilgængelig abonnementer” vil du blive nagivigeret over til en ny side som viser dig dit nuværende abonnement og alle de tilgængelig abonnementer, der er på Spotify. Hvis du ruller ned til bunden vil der være en knap der giver dig muligheden for at opsige Spotify Premium.

6

Klik på opsig Premium

Når du er i bunden så skal du klikke på opsig Premium

7

Klik på "Forsæt med at annullere"

Når du har klikket på opsig knappen vil du blive navigeret over til en ny side som både viser dig hvad du vil miste, hvis du opsiger Spotify Premium og hvilken dato dit premium abonnement vil blive skiftet over til et gratis abonnement.

8

Klik på "Ja annuller"

Hvis du har klikket på “Forsæt med at annullere” giver Spotify dig en sidste chance for at om bestemme dig. Hvis du er 100% sikker på at du vil opsige dit premium abonnement, så klikker du bare på “Ja annuller” også vil du når dit nuværende abonnement udløber ikke længere skulle betale for Spotify Premium.