Hvordan ændre man billede på Spotify playliste?

Komparison

Hvis du har oprettet din egen playliste, så har du måske lagt mærke til at Spotify automatisk genere en collage af album covers ud fra dine første 4 sange på playlisten.

Hvis du ønsker at ændre billedet på din playliste så det passer din personlighed er du kommet til den rigtige post fordi I denne guide vil vi vise dig hvordan man ændre billedet på sin Spotify playliste.

For at få den bedste billede kvalitet, når du uploader det til Spotify anbefales det at dit billede har følgende specifikationer:

  • 300 x 300 pixels
  • Under 4 MB (som er det maksimum størrelse på det billede du kan uploade til Spotify)

Hvordan ændre man billede på Spotify playliste (Android & iPhone)

Ændring af sin playlist billedet på sin iPhone er virkelig simpel. Du behøver kun at følge disse 5 simpel trins.

1

Tryk på “Dit bibliotek”

Åben Spotify Appen på din iPhone, tryk på “Dit bibliotek” som er placeret i bunden af skærmen og vælg derefter den playliste du ønsker at ændre billede på.

2

Tryk på (ᐧᐧᐧ)

Tryk på ᐧᐧᐧ ikonet som er placeret ved siden af den grøne afspilningsknap.

3

Tryk på “Rediger”

På skærmen vil du få en liste med forskellige valgmuligheder. For at ændre dit billede skal du trykke på valgmulighed nummer 3 som hedder “Rediger”

4

Tryk på "Skift billede"

Når du har trykket på skift billedet vil du få muligheden for enten at “Vælg fra dine billeder”, “Tag et billede” eller hvis du allerede har et billede på din playliste, “Fjern det aktuelle billede”.

5

Tryk på “Gem”

Når du har valgt et billede skal du trykke på “Gem”.

Hvordan ændre man billde på Spotify playliste (PC & Mac)

Ændring af sin playliste billede på computeren fungere på samme måde som på Android & iPhone.  Men med en computer kan du gøre det i færre trins.

1

Klik på “Your Library”

Åben spotify appen på din PC eller Mac og tryk på “Your Library” som er placeret øverst i venstre hjørne og vælg derefter den playliste du ønsker at ændre dit billede på.

2

Klik på billedet

Istedet for at trykke på de 3 prikker for at ændre billedet, så kan man med en PC eller Mac bare trykke direkte på billedet. Dette vil automisk åben op for din systemmappe, hvor du kan finde det billede du ønsker at ændre dit playliste billede til.

3

Klik på “Save”

Når du har valgt et billede skal klikke på “Save”