Hvad koster Spotify Premium? 5 måder til at spare penge

Komparison

Ingen reklamer, høj lydkvalitet, lyt til din favorit musik eller podcast offline og ingen tvungne shuffles er blandt nogle af de funktion du kan få ved at opgradere til en Spotify Premium plan.  

Inden du opgradere til et Spotify Premium Plan, her 5 måder til hvordan du kan spare penge på Spotify Premium Plan og en tabel der viser dig hvad vil få med hvert Spotify Premium Plan.

Hvad koster Spotify Premium

En Spotify Premium Plan koster 99 kr. om måneden for den individuelle plan, 49 kr. for studenter planen, 124 kr. for duo planen og 149 kr. for familie planen.

Her er en tabel der viser hvad Spotify Premium koster og hvad man vil få med de forskellige planer.

Som du kan se på nedestående tabel vil  den eneste forskel på preimum planerne udover pris være, antallet af konti og at man med familie planen også kan få Spotify Kids så ens børn kan lytte til børnevenligt indhold.

Gratis Individuel Studerende Duo Familie
Pris per måned 0 kr. 99 kr. 49 kr. 124 kr. 149 kr.
Konti 1 1 1 2 6
Spring sange eller podcast over 6 per time
Lyt offline
Ingen reklamer
Høj lydkvalitet
Ingen tvungne shuffles
Afspil et hvilket som helst sang eller podcast
Spotify Kids
Adgang til over 82 milloner sange

5 måder at spare penge på Spotify Premium

Hvis du elsker at lytte til musik så vil at opgradere til Spotify Premium være en god investering. Men før du opgradere til Spotify Premium så prøv at se om en disse 5 måder kan hjælpe dig med at spare nogle penge på Spotify Premium.

1. Samle dit mobilabonnement med Spotify Premium

Hvis du skifter over til eller køber et mobilabonnemet hos Call Me eller Telia vil du kunne få et godt tilbud på Spotify Premium.

Hvor du kan spare helt op til 20 kr. om måneden eller 240 kr. om året med en individuel Spotify Premium abonnement og 10 kr. om måneden eller 120 kr. om året med en familie Spotify Premium abonnement.

2. Hold øje med gratis prøvekampagner til Spotify Premium

Spotify tilbyder ofte gratis prøvekampagner, hvor man som ny Spotify brugere kan prøve Spotify Premium i en begrænset periode.

Hold derfor godt øje med Spotify's hjemmeside og eventuel også deres sociale medier fordi måske dukker der en gratis prøvekampagner, hvor du kan prøve Spotify Premium i 3 måneder gratis.

3. Oprette en profil som studerende

Vidste du at du som studerende på et videregående uddannelse kan spare helt op til 50% på dit Spotify Premium abonnement?

Hvis du læser på en videregående uddannelse kan du få halveret din månedlig udgift  på Spotify Premium. Dog kræver dette selvfølgelig at man kan bekræfte at man er studerende på et godkendt universitet.

For at bekræfte at man er studerende på et godkendt universitet skal man udfylde Spotify's ansøgning formula som er drevet af SheerID. Hvori du skal give dem følgende oplysninger:

  • Navn
  • Efternavn
  • Skole Email
  • Land
  • Navnet på dit universitet
  • Telefon nummer.

Hvis du ønsker at få godkendt din ansøgning med det samme skal du være tilsluttet til dit campus internet.

4. Del en Spotify Premium Familie Abonnement

Hvis du har familie medlemmer eller kender nogle venner som ville være interesseret i at få eller spare penge på deres nuværende Spotify Premium kan du ved at dele en Spotify Premium Familie Plan spare en del penge.

Spotify Premium Familie Plan koster 149 kr. om måneden og man kan have op til 6 forskellige kontoer på et abonnement. Hvilket betyder at hvis du deler et abonnement med 6 personer kun kommer til at skulle betale ca. 25 kr. om måneden, hvilket svare til ca. 1/4 af Spotify Premium individuel Plan.

Vær dog opmærksom på at Spotify ikke deler regningen for jer. Så som ejer af abonnementet skal du sørger for at alle sende sin del af regningen til dig, så du ikke står alene med hele regningen.

Derudover skal du også være opmærksom på at man Ifølge Spotifys regler skal alle seks på Spotify Premium Familie Plan bo på samme adresse for at de kan godkende at i alle bor under det samme tag, så er det helt op til en selv om du man følge reglen eller ej.

5. Del en Spotify Premium Duo Abonnement

Ligesom med et Spotify Premium Familie Plan kan du med et Spotify Premium Duo Plan spare lidt penge ved dele en Spotify Premium Duo plan.

Med Spotify Premium Duo Plan får muligheden for at have 2 konti på et abonnement til kun 124 kr. om måneden, hvilket vil sige at hvis splitter regningen halv halv kun kommer til at skulle betale 62 kr. om måneden, hvilket svare til en månedlig besparelse på 37 kr om måneden.